WordPress

Een bekend gratis (weblog) CMS is WordPress. Volgens WordPress zelf is dit platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Tegenwoordig is een groot deel van de websites op internet gemaakt met behulp van WordPress.

Installatie en updates

Intakt kan WordPress voor u installeren en hulp bieden bij het up-to-date houden. Er verschijnen regelmatig updates voor WordPress die automatisch geïnstalleerd kunnen worden. Af en toe vereist het bijwerken van wordpress-plugins extra aandacht. Hierbij kan Intakt u assisteren.

Server en veiligheid

Bij grotere wordpress websites kan de laadtijd van pagina's een aandachtspunt zijn, zelfs bij snelle webservers als die van Intakt. Intakt kan in dat geval actief adviseren en assisteren bij het verkorten van de laadtijd.

Door het aanvragen van een Secure Sockets Layer (SSL) is uw wordpress site beveiligd tegen het onderscheppen van verzonden data. Deze beveiliging is te herkennen aan het gesloten slotje en "https" voor het webadres.

Content beheer

WordPress is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor gebruikers met gemiddelde computer ervaring. Mocht u toch behoefte hebben advies of hulp, dan staan de programmeurs van Intakt voor u klaar.