Mail

Mail, webmail en mailinglists

Mail
Bij hosting van een website en/of van een domeinnaam is het gebruik van e-mail inbegrepen. U krijgt daarvoor het gebruik van maximaal 10 e-mail boxen en 25 aliassen. Uitbreiding is uiteraard mogelijk. Mail kan terecht komen in een eigen mailbox (25 Mb.per mailbox) of kan worden doorgestuurd naar een bestaand e-mail adres elders (alias).

Maak uw eigen mail-adressen aan
Alle klanten krijgen de beschikking over een eigen toegang voor het zelf aanmaken en wijzigen van e-mail adressen. Die e-mail adressen kunnen aangemaakt worden onder alle domeinen die door de klant bij Intakt gehost worden. Ook e-mail onder subdomein is mogelijk.

Webmail
Mail kan ook bekeken en verstuurd worden via de webmail interface. Hierdoor is het mogelijk om overal ter wereld toegang te verkrijgen tot de mailboxen.

Mailinglist interface
Intakt heeft een eigen applicatie voor het versturen van uw mailings, inclusief beheer van de e-mail adressen en een "what you see is what you get" interface voor het samenstellen van mailings in HTML. Klik hier voor meer informatie.

Veilig
Wij ondersteunen alle moderne beveiligingstechnieken (SPF, DKIM, DMARC, DANE) om uw email zo veilig mogelijk te verwerken. Ook maken wij standaard gebruik van spamdetectie (Amavis, SpamHaus) om uw mailbox zo spamvrij mogelijk te houden.  Hierdoor kunt u bij ons een score van 100% halen op het befaamde internet.nl dashboard.