Produkten & diensten


FileMaker

FileMaker Pro is het populairste database programma ter wereld. Het is met name geschikt voor toepassingen voor 1 tot 250 simultane gebruikers. Het is daardoor erg geschikt voor een netwerk-toepassing in een bedrijfssituatie. Tevens is het mogelijk (geselecteerde) gegevens beschikbaar te stellen via Internet middels de webserver van FileMaker (een optionele uitbreiding).

Intakt biedt bijvoorbeeld een reisreserveringssysteem aan op basis van FileMaker Pro. Dit is speciaal ontwikkeld voor gebruik door een directselling touroperator. Het systeem, genaamd TourMaker, biedt een scala aan mogelijkheden: adressenbeheer van uw klanten, dossierbeheer van de boekingen, facturering, het afsluiten van reisverzekeringen, verwerking van betalingen door klanten, productenbeheer, relatiebeheer, correspondentie, direct mailing, queue's voor acties die op tijd dienen te gebeuren, overzichtelijke uitdraaaien van uw verkochte reizen, verschillende soorten deelnemerslijsten, enzovoorts.

De databases kunnen door Intakt op maat worden gemaakt. Als dealer van FileMaker producten kunnen wij zorgdragen voor de levering en installatie van de benodigde programmatuur, zoals de FileMaker Pro clients en de FileMaker Server.

Intakt.com | Tel: 020-6382238 | Mail: info@intakt.com