Produkten & diensten


Content Management Systemen

Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem om de inhoud van uw website zelf te kunnen beheren. Intakt heeft veel ervaring met het bouwen en onderhouden van Content Management Systemen.
Dit algemene begrip dekt een brede lading: er valt te denken aan het een compleet systeem voor het invoeren en bijhouden en tonen van uw volledige productaanbod. Voorbeeld: reisorganisaties houden hun reisaanbod (inclusief prijzen, vertrekdata, brochureteksten, etc) bij in een database. De bezoekers kunnen het reisaanbod inzien, een reis en vertrekdatum selecteren, en rechtstreeks boeken op de website. Het onderhouden van het productaanbod in een database leidt tot snellere actualisering in eigen beheer, en lagere kosten voor het bijhouden van de website. Maar u kunt zich ook beperken tot enkele kolommen of paragrafen op uw homepage voor het bijhouden van actuele mededelingen (last minutes of speciale aanbiedingen) aan uw bezoekers.

De voordelen zijn evident en onder meer: u bent niet meer afhankelijk van een webdesign bureau voor het bewerken van uw webpagina's, het bijwerken gaat sneller en wanneer u dat zelf wilt, en u bespaart daardoor kosten.
Hoe een CMS er uit ziet is afhankelijk van de wensen en behoeftes die de gebruiker er aan stelt.

Intakt biedt een eigen CMS aan, dat gebruik maakt van een 'what you see is what you get' interface. U voert in, en ziet direct wat het eindresultaat zal zijn op uw website. Klik hier voor nadere informatie over dit CMS

Anderzijds is dit niet altijd geschikt voor de gewenste toepassing. Dan kan een eigen, op maat gebouwd CMS een betere keuze zijn. Ook hierin heeft Intakt ruime ervaring: meerdere van onze klanten maken gebruik van een CMS dat ofwel geheel, ofwel deels gebouwd is door Intakt. Het voordeel van een CMS op maat is dat deze precies de functionaliteiten bevat die u op dat moment wenst, en dat deze met u en uw bedrijf 'mee kan groeien'.

Ten laatste valt te denken aan een (meestal gratis) freeware CMS, dus 'van de plank'. Deze systemen hebben vaak veel mogelijkheden. Intakt heeft ervaring met Joomla, Typo3 en Drupal, maar ook andere CMS-en kunnen door ons geïnstaleerd worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over ons aanbod, en een advies over de toepassing die het beste bij u past.

Intakt.com | Tel: 020-6382238 | Mail: info@intakt.com